Annonse
Spielberg har nå fullført filmingen av den første filmen om Tintin på bare 32 dager. Grunnen til at det gikk så fort var fordi alt har blitt filmet med motion capture. Prosjektet blir nå overført til Peter Jackson som sammen med Weta skal jobbe med prosjektet i 18 måneder.

Blesten rundt filmen har vært ganske rolig i USA, noe som er rart med tanke på hvor lite kjent Tintin er hos amerikanerne. Men produsentene har bestemt seg for å kjøre med et lukket filmsett, så det foreløpig er det lite kjent om prosjektet.

Eneste som er sikkert er at det er Jamie Bell skal portrettere Tintin, etter å ha tatt over prosjektet etter at Thomas Sangster måtte trekke seg på grunn av konflikter med andre filmprosjekter. Andre som skal være med på filmen er Daniel Craig som Red Rackham, Simon Pegg som Inspector Thompson, Nick Frost som Inspector Thomson og selvfølgelig Jackson's protesjé Andy Serkis som skal spille Captain Haddock.

Filmen har foreløpig fått lansering i 2011
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse