Annonse
De siste årene har superheltfilmer virkelig vært i vinden, noe 20th Century Fox har lagt merke til. Mange av disse filmene har tjent gode penger, noe Fox ikke kan vise til. Deres superheltfilmer som Elektra, Daredevil og Fantastic Four har nesten ikke tjent penger, og nå ønsker de å gjøre noe med dette.

Og i deres øyne tilsvarer dette å lage nye versjoner av "gamle" filmer. Blant annet jobbes det allerede med å produsere en ny versjon av Daredevil og Planet of the Apes veldig snart, i tillegg diskuteres det å lage en tredje Fantastic Four, bare at de nå ønsker en ny regissør og nye hovedrolleinnehavere. Måten de vil gjøre de på er å lage en mørkere versjon av filmen, og ikke sånn "tyggegummi"-underholdning de brukte forrige gangen. Filmen som dras frem er Iron Man, som gjorde det stort på å gjøre det nettopp slik.

Alle filmene er fremdeles på idéstadiet, men skulle det utvikle seg kommer vi med det.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse