Annonse

Filminfo og video

Entourage: sesong 4

Entourage: sesong 4

Karakter

5 
Vincent Chase har gjennom tre sesonger gått fra suksess til suksess. Hans filmer har blitt mottatt godt både av kritikere og publikum, både for storproduksjonen av Aquaman og indiefilmen Queens of Boulevard. Mot slutten av tredje sesong ble det bestemt at Vincent og Eric gikk sammen med regissøren Billy Walsh fra Queens of Boulevard til å lage filmen Medellin, en film om narkokongen Pablo Escobar.

Og det er her det begynner å gå dårlig. Først og fremst mellom produsenten Eric og regissør Walsh, som ikke klarer å bli enige, mest på grunn av Walsh sine merkelige krav og væremåte. Men filmen blir produsert, og det er opp til guttene å få solgt denne til en villig distributør. Dette er ingen enkel oppgave, spesielt med tanke på at Walsh nekter å vise filmen til noen.

Det er ikke vanskelig å skjønne at folkene bak Entourage gjorde det eneste riktige, for at de skulle kunne holde liv i serien. Hadde ikke Chase gått på en smell, så tror jeg folk fort kunne gått lei, og seertallene gått ned. Av en eller annen grunn liker vi å se at folk får problemer, og det er nettopp dette Vincent, Drama, Eric og Turtle opplever. Men tross dette klarer guttene å holde humøret oppe.

Entourage er en fantastisk serie, som man er bare nødt til å få med seg, spesielt hvis du er interessert i film. Her kommer man litt inn på hvordan miljøet er, og det viser at det ikke er rosenrødt hele tiden, slik mange har en tendens til å tro. Det er også mye hardt arbeid å være en skuespiller, men noen ganger er det tid for mye kos også.

Serien hadde i de to-tre første episodene mest fokus på de fire i vennegjengen, men nå begynner andre også å komme mer i fokus, og da spesielt min favorittkarakter Ari Gold. Jeremy Piven er uten tvil en grunn god nok til å følge med på denne serien, og han spiller på en slik måte som får deg til å elske å hate ham. Gold er en person du absolutt ikke kunne tenkt deg å ha i din vennekrets, men som du allikevel skryte på å være kjent med, og alt dette er takket være Pivens utrolige engasjement i rollen.

Det er ikke mye som skuffer meg i denne utgivelsen, det eneste jeg syntes er dumt er at det bare er 12 episoder, jeg kunne tenkt meg så mange fler. Men med masse lekre damer, god kjemi skuespillerne og en god dose celebre gjester (jeg kan nevne bl.a. Peter Jackson, Stephen Gaghan, Dennis Hopper, Snoop Dogg, Gary Busey, Anna Faris og Sydney Pollack.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse