Annonse
Det er lenge gått rykter om at en fjerde film om Spider-Man skal komme, og nå har Sam Raimi, regissøren av de tre første filmene, begynt å snakke også. Filmen har fått fastsatt en lanseringsdato den 06.06.2011, og det er klart at både Sam Raimi og Tobey Maguire har signert for den fjerde filmen. Kirsten Dunst har ikke signert enda, men Raimi ønsker ikke å lage denne filmen uten henne, og regner med at hun kommer til å signere snart.

Ryktene om en femte film derimot er ikke like sannsynlig, da Raimi for øyeblikket kun ønsker å bruke tid på å forfatte en storyline til den fjerde filmen. Filmen skal skrives av David Lindsay, men noe mer får vi ikke vite. Raimi sier han har en viss anelse om hvilke skurker han vil ha med i filmen, og lover at alle karakterer skal følge Stan Lees tegneserier.

Filmforumet kommer selvfølgelig tilbake med mer når dette foreligger!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse