Annonse
At MacGyver skulle bli film er vel ikke akkurat noe som har stått høyest på noen slags liste, men nå viser det seg altså at New Line Cinema har gitt grønt lyst til en film om denne oppfinnsomme mannen. Og dette uten at en eneste setning av manuset er skrevet, det er ikke en gang ansatt en manusforfatter.

Allikevel klargjør produsent Dino De Laurentiis, hans datter Raffaella og seriens produsent Lee Zlotoff seg klare til å produsere denne filmen. Og om selveste MacGyver skal være med, er usagt. Richard Dean Harris begynner nok å bli litt for gammel til å spille MacGyver, så da gjenstår det bare å finne en annen skuespiller som fremdeles ikke har klippet vekk hockeysveisen.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse