Annonse
Forest Whitaker sier han har måttet trekke seg fra rollen i The Expendables fordi han må prioritere andre prosjekter da filmingen ble utsatt en måned. Men Sylvester Stallone har allerede funnet sin erstatter. Inn kommer Curtis Jackson, for mange bedre kjent som 50 Cent.

Mange vil nok kunne si at dette er et seriøst steg ned i kvaliteten pver skuespillerne, spesielt hvis vi sammenligner Whitakers "Last King of Scotland" med 50 Cents "Get Rich or Die Tryin'"- Men når man ser på hvilken type film det gjelder, så kanskje det ikke er så galt allikevel. Problemet blir vel kanskje å få 50 Cent til å fremstå som den gode CIA-agenten Sands, som Whitaker egentlig skulle portrettere, og Sandra Bullock som den onde. Men hvem vet??

Filmen har fått premieredato 23.04.2010, men ingen distributører har plukket opp filmen enda. Men noe sier meg at dette ikke vil bli et problem når filmen først kommer.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse