Annonse
Bare to dager etter at vi annonserte at 50 Cent tar over rollen til Whitaker, har det blitt endringer. 50 Cent ble ikke gammel i denne filmen, noe jeg ikke tror skader filmen noe nevneverdig.

Spørsmålet er bare om erstatteren er verdt å kjempe for. Sylvester Stallone har selv uttrykt sin glede over å ha fått med skuespilleren Terry Crewes på prosjektet. Crewes fikk sin debut i Schwarzenegger-filmen The 6th Day, og har senere spilt i filmer som Starsky & Hutch, White Chicks, The Longest Yard, Get Smart, samt at han nå dukker opp i Terminator Salvation.

Så da gjenstår det bare å se.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse