Annonse
De åtte ansatte ved det norske kontoret har fått oppsigelses varsel med virkning fra 1. april. Kun kinoavdelingen vil bestå, med tre ansatte.

Scanbox Entertainment Norway AS vil i en overgangsfase fortsette som normalt, og fokuset skal være på kundene, bekrefter Johnny B. Herheim, country manager og Business Development Manager, overfor RELEASE.no. Innsalget og markedsføringen vil foregå som normalt for alle releaser – både nyheter og katalogfilmer – til og med juni.

– Alle Scanbox-titler vil bestå, på kino og DVD, men de kommer altså ut i salg via en annen distributør, sier markedskoordinator Kristian Krogstad.

I fjor ble fire ansatte ved den norske avdelingen sagt opp.

(Kilde: Release.no)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse