Annonse
I følge Hollywood Reporter sier Simon Kinberg er hyret til å skrive screenplay til "X3"... noe som er en god start, siden filmer som regel trenger et manus. Kinberg har bakgrunn fra tegneserier og har vært med på produksjonen av kommende filmer som "Elektra" og "Fantastic Four".

Med Kinberg ombord trenger Marvel og Fox en regissør til "X3". Nye rykter sier at "Buffy"-skaper Joss Whedon er et mulig valg, men dette er som sagt bare rykter foreløpig. Kinbergs deltagelse kan faktisk forhindre at de tar inn Whedon siden Whedon også har forfatterbakgrunn og har skrevet mange "X-Men" tegneserier. Whedon ville nok kansje sett for seg en forfatter/regissør jobb til "X3"? Dette blir bare gjetting fra min side...
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse