Annonse
Etter den overveldende suksessen med Max Manus har Aksel Hennie blitt et godt kjent navn langt utover landegrensene, også på den andre siden av "dammen". Nå skal Hennie få vise hva han er god for i Hollywood.

Oliver Stone har den senere tiden jobbet med manus til en nyinnspilling av "The Fighting 69th". I litt over et år har han vært på jakt etter en skuespiller til å fylle skoene til James Cagney i denne versjonene, og Hennies suksess som Max Manus har ikke gått upåaktet hen. "The Fightting 69th" er en amerikansk krigsfilm fra 1940 med James Cagney i hovedrollen som Jerry Plunkett.

5376Plunkett er en skrythals av en gategutt som først lar seg knekke av den redselsfulle tilværelsen i ingenmannsland, men til slutt lar seg inspirere til heltedåd av Duffys mot i ildlinjen. Filmen er basert på de faktiske hendelsene til New Yorks 69th Infantry Regiment under første verdenskrig. Selv om Jerry Plunket var en oppdiktet person var Father Duffy, Colonel Donovan og Joyce Kilmer del av det virkelige regimentet. At rollen skulle gå til en norsk skuespiller er ikke bare overraskende, men også utrolig spennende.

Beklager, dette var nok bare en aprilspøk, men du verden så kult det hadde vært...!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse