Annonse
Mange har stilt seg spørsmålet før om det kommer en oppfølger til Eastern Promises, da filmens slutt her virkelig bød på en fortsettelse i historien. David Cronenberg har nesten siden forrige film ble vist første gang sagt at han ikke har noen planer om det.

Men nå har han snudd og ikke bare sagt at det muligens kan bli en oppfølger, men også at oppfølgeren allerede er i planleggingsstadiet. I et intervju med MTV sier Cronenberg at han er svært opprømt for denne filmen, og skal snart ha et møte med Steve Knight og Paul Webster for å diskutere manuskriptet. Der skal de diskutere og kaste noen baller i lufta, Cronenberg har idéer om hva han vil se, men er interessert i å vite hva de andre kan foreslå. Deretter får Knight æren av å skrive et manus. Skulle de like det, blir det film av det.

Viggo Mortensen er også interessert i å gjenoppta rollen som Nikolai, og i et intervju sier Mortensen at dette er den eneste oppfølgeren han virkelig har hatt lyst til å lage, da det er så mange ubesvarte spørsmål med karakteren han gjerne vil få frem. Filmen vil i så fall bli det tredje samarbeidet mellom Cronenberg og Mortensen etter A History of Violence og den første Eastern-filmen.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse