Annonse
Veldig lite er foreløpig sagt om dette prosjektet, men ryktene er nå at Tobey Maguire skal gjennom sitt produksjonsselskap Maguire Productions lage en F1-relatert film. Ikke siden filmen "Grand Prix" i 1966 har vi fått dette. Stallone ønsket å lage en film om F1-miljøet i Driven, men fikk nei av Bernie Ecclestone og FIA (Fédération Internationale de l'Automobile).

Nå skal altså Maguire lage filmen The Limit, og planene er at han selv skal portrettere Phil Hill, og hans kamp mot sin teamkamerat i Ferrari og venn Wolfgang von Trips for verdensmesterskapet i 1961.

Så da er spørsmålet om det virkelig vil bli noe av.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse