Annonse

Filminfo og video

Bergerac - sesong 2

Bergerac - sesong 2

Karakter

4 

Sesong 2 av Bergerac fortsetter mer eller mindre der den første sesongen sluttet. Bergerac har en hel haug med forbrytelser han skal løse, og hvor eks-svigerfaren Charlie Hungerford har en lei tendens av villig eller motvillig bli innblandet i de fleste. I sesong to møter Bergerac alt fra kidnapping av sin egen datter til godt planlagte diamanttyverier.

Kvalitetsmessig ligger denne sesongen ganske tett opptil den første. De ni episodene i andre sesong har gode historier, og jeg skal ærlig innrømme at jeg begynner å få sansen for Jim Bergerac og hans eskapader på Jersey. Jeg kan skjønne hvorfor denne øya begynte å bli en stor turistattraksjon for blant annet nordmenn da serien gikk i høygang på NRK, for TV-serien viser virkelig frem det øya har av severdigheter.

Moro var det også å se Richard Griffiths (i det siste kjent som Uncle Vernon i Harry Potter) i en god rolle i episoden "Fall of a Birdman". Her spiller han en klatreekspert (?) som må hjelpe Bergerac med å løse et mysterium.

Men Bergerac er nok ikke for alle, og jeg tror det kan være mange (spesielt av den yngre garden) som lett kan le av denne serien, hvor alle nymoderne tekniske duppeditter er fraværende. Men serien har en sjarm som mange nye serier sliter med å få, og dette gjør at den absolutt er verdt å se.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse