Annonse
Denzel Washington er i samtale om å spille i filmen The Unstoppable, som skal regisseres av Tony Scott. Filmen er løst basert på en sann historie om ingeniøren som hopper ombord på et tog sammen med en ung lokomotivfører, for å forsøke å stoppe et tog utenfor kontroll, og lastet med atomisk avfall. Manuset er skrevet av Mark Bomback.

Denne filmen vil bli Denzel Washington og Tony Scott sitt femte samarbeid sammen, etter filmer som Rødt Hav, Man on Fire, Deja Vu og filmen de nå jobber med; The Taking of Pelhalm 123.

Planene er at filmen skal starte innspillingen i juni, like etter lanseringen av The Taking og etter at Washington er ferdig med innspillingen av The Book of Eli.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse