Annonse
Robert Rodriguez, kultregissøren bak filmer som Desperado, From Dusk Till Dawn og Sin City, har nå gått ut og sagt han er meget interessert i å filmatisere en ny versjon av Predator. Rodriguez har selv skrevet manuset for mange år siden, og ønsker muligens å både produsere og regissere filmen selv. Mer informasjon har ikke kommet ut om filmen, men så lenge Sin City-filmene ikke ser ut til å bli noe av, så er kalenderen til Rodriguez ledig en stund fremover.

Men det holder ikke med Predator, nå har 20th Century Fox sagt at de er interessert i å lage en ny Aliens, og helst da med Ridley Scott som regissør. Presidenten i Fox Tom Rothman har bekreftet at de har sagt seg interesserte i dette, og at Scott også har begynt å leke med tanken på å lage en ny film. Om det blir en oppfølger eller nyinnspilling er ikke helt sikkert enda.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse