Annonse
Jada, du leste helt riktig i introen av denne nyheten. Oliver Stone har nå bestemt seg for å lage en oppfølger til en av Michael Douglas kanskje mest kjente filmer. Wall Street tok for seg Gordon Gekko, en kjent finanskonge som begynte å lære Bud Fox (spilt av Charlie Sheen) noen triks for å komme helt til toppen, og deretter se ham falle til bunnen igjen.

Stone skrev manuset til denne filmen sammen med Stanley Weiser og filmen hadde premiere i 1987, og manus til en oppfølger har allerede blitt skrevet flere ganger, blant annet av Allen Loeb (21 og Things We Lost in Fire) og hadde da tittelen Money Never Sleeps. Før det hadde Stephen Schiff (Lolita og True Crime) skrevet en versjon av manus. Ingen av disse har derimot blitt realisert. Hva eksakt filmen skal handle om er det ingen som vet enda.

Det som er sikkert er at Michael Douglas har sagt seg veldig interessert i å lage denne oppfølgeren, og har lest de fleste av manusene som har blitt skrevet. Shia Lebeouf har også blitt knyttet til prosjektet, som man tror skal utnytte finanskrisen på det beste.

Når eller om filmen får grønt lys, og produksjonen blir satt i gang er fremdeles usikkert.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse