Annonse
NB!! Vi gjør oppmerksom på at denne nyheten kan være spoiler for de som ikke har lest bøkene! Hvis dette ikke er noe problem, fortsett å lese under bildet!Det settes nå i gang innspillingen av de to siste Harry Potter-filmene, basert på den aller siste boken Harry Potter og Dødstalismanene. For de som har lest denne boken, vet at aller siste kapittel foregår 19 år etter Harry Potter og vennene er ferdig på Galtvort. Og på 19 år er det jo en selvfølge at de fleste blir eldre, også i trollmannsverden.

Daniel Radcliffe har lenge ytret et ønske om at eldre skuespillere tar over rollen, da det er ganske sikkert at denne scenen skal være med i filmen. Produsentene derimot ønsker helst at Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint skal spille rollene selv, og etter å ha sett Den Fantastiske Historien om Benjamin Button og hvordan de fikk Brad Pitt eldre, har Radcliffe også sagt at det kan være mulig.

I et intervju sier Radcliffe: "Hvis det blir bra kommer jeg til å bli kjempeglad, men jeg er virkelig nervøs om idéen. Hvis det ikke er bra, og publikum får servert dette, vil det være fælt. Hvis valget er mellom at Emma, Rupert og jeg blir eldre, eller bruke eldre skuespillere ville jeg nok valgt eldre skuespillere hver gang. Men etter å ha sett Benjamin Button ser jeg at det er mulig, så da får bare vi tre prøve å se og oppføre oss eldre".

Filmingen har nå altså begynt under regi av David Yates som har regissert både Føniksordenen og Halvblodsprinsen. Første del av filmen har fått premiere 19. november 2010, mens del to kommer 14. juli 2011.

Det kommer også noen nye skuespillere i de siste filmene blant annet Rhys Ifans (Notting Hill, Human Nature) som Xenofilius Lunekjær, faren til Lulla Lunekjær, og Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd) som Gellert Grindewald. Dog disse er ikke bekreftet enda.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse