Annonse
I Inventory, som Willis for tiden forhandler om, skal han spille en detektiv som er på sporet av en morder.

I Red spiller Willis er tidligere agent som blir hentet tilbake i jobb når en snikmorder truer han og hans kjæreste. Erich og John Hoeber står for manuset som er basert på Wildstorm/DC Comic.

Willis har også overveiet et tilbud  fra Morgan Creek om å spille hovedrollen i Scarpa, en biografisk filmen som Greg Scarpa, regissert av Antoine Fuqua (Tears of the Sun). Scarpa var en FBI-informant som jobbet dypt undercover i New Yorks Columbo-familie. Desverre er oddsene for at Willis ikke gjør denne filmen økende.

For tiden skal han spille i en rekke andre filmer. Blandt annet A Couple of Dick for Warner, noe som trolig blir hans neste film ut på markedet, og Liongates filmatisering av spillet Kane & Lynch.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse