Annonse
Det er fortsatt en stund å vente til "Hobbiten" kommer på kino. Den har premiere først i 2011. Men det er håp for deg som bare ikke orker å vente til den tid kommer.

For to år siden samlet 100 kvinner og menn seg i Nord-Wales for å lage sin egen historie basert på Tolkiens univers. Fanfilmen "The Hunt for Gollum" hadde premiere under Sci-Fi-London film festival i går, og ble lagt ut på nett for få timer siden.

"I løpet av du første timene hadde over 100 000 sett filmen", sier Bouchard til Dagbladet.no.


Filmen, som er 40 minutter lang, er laget på fritiden og enhver ledig stund regissøren har hatt. Filmen har kostet han 3000 pund, og han mener selv at han har fått Tolkiens families godkjennelse for prosjektet. Så lenge han ikke utnytter konseptet kommersielt.

"Filmen er en hyllest" understreker 27-åringen, som ikke er redd for at dette skal bli sett på som et plagiat.

Se filmen:
http://www.dailymotion.com/huntforgollum

(Idet denne artikkelen skrives er det tekniske problemer med nettsiden hvor man kan se filmen, så vi kommer tilbake til denne så raskt vi har fått muligheten til å se den selv. I mellomtiden kan du jo bare fortsette å prøve, og gjøre deg opp din egen mening.)

(Kilde: Db.no)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse