Annonse
DeLuis ble ofte sett i filmer sammen med Burt Reynolds eller Mel Brooks. Den skjeggete skuespilleren var kjent for sin skarpe, unike og nesten hylende latteren som fyller de utklippede scenene til Cannonball Run. Et testament til den gode tiden han hadde sammen med skuespillerkollega Burt Reynolds.

Burt Reynolds sørger over tapet av sin gode venn, og sier til TVGuide.com at "Dom var en person alltid klarte å få deg til å føle deg bedre med deg selv. Jeg hørte han aldri si en vond ting om noen. Jeg kommer til å savne han veldig mye".

Den amerikanske skuespilleren skal ha sovnet stille inn på et sykehus i California mandag. Det opplyser sønnen Michael DeLuise ifølge nettstedet TMZ.

Karriere
I 1991-92 var han vært for Candid Camera, og spilte i 1968 og 1987 i to utgaver av The Dom DeLuis Show. Han delte til kjærlighet for det italienske kjøkken gjennom sitt show Cooking with Dom DeLuise og i flere kokebøker.

Han ble født i 1933, og ble første gang sett som skuespiller i Dean Martins show som magikeren Dominick the Great. Hans lange samarbeid med Burt Reynolds inkluderte The Cannonball Run og The Cannonball Run II, Smokey and the Bandit II, The End, The Best Little Whorehouse in Texas og All Dogs Go to Heaven.

Og listen fortsetter. I følge IMDB har han spilt eller vært delaktig i 117 filmer i tillegg til at han har vært både regissør, produsent, gjest og vert for en lang rekke filmer og tv-programmer. Dom DeLuis på IMDB.

Dom DeLuis ble 75 år gammel, og etterlater seg skuespillerkonen Carol Arthur og sønnene Peter, Michael og David DeLuis. Peter DeLuis er best kjent for sin rolle sammen med Johnny Depp i TV-serien 21 Jump Street, hvor også Michael DeLuis spilte.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse