Annonse

Filminfo og video

Just Buried

Just Buried

Karakter

3 
Just Buried handler om den forsiktige Oliver (Jay Baruchel), som skal hjem sammen med broren sin til farens begravelse. Faren, som ingen av dem kjente veldig godt, drev et konkurstruet begravelsesbyrå.

Etter at testamentet er lest sitter Oliver igjen med farens byrå…Oliver er en veldig rolig og nervøs mann. Han er spinkel og forsiktig, og slår deg ikke som den mannen som kan redde et konkurstruet firma. Når han får vite at han tar over firmaet er han mest gira på å selge det med en gang, men blir av begravelseskonsulenten Roberta (Rose Byrne) overtalt til å prøve å få byrået på beina igjen.Når stadig flere mer eller mindre merkelige ulykker skjer i området blir byrået stadig mer suksessrikt.

Det viser seg at Roberta har noen relativt ukonvensjonelle metoder for å hjelpe firmaet. Samtidig utvikler Oliver et forhold til Roberta, det han ikke innser er at han graver sin egen grav når han gjør dette.Just Buried er en svart komedie som tuller med noe så alvorlig som døden. Potensialet til en morsom film er absolutt der, men dessverre klarer man ikke å få dette potensialet helt ut. Til tider er det morsomt, men veldig ofte blir det ganske platt og kjedelig å se på.

Du sitter også veldig ofte med følelsen av at du har sett akkurat det samme før og at det også har blitt gjort bedre før. Filmen blir rett og slett for lite original.Oliver er til tider overdrevent nerdete og dum, dette drar selvfølgelig en del ned. Heldigvis gjør Rose Byrne en god rolle som Roberta. Når flere av de andre rollefigurene også er direkte kjedelige blir ikke filmen noe bedre av den grunn.Filmen har noen høydepunkter og morsomme scener, men blir alt i alt litt kjedelig i forhold til det man kan forvente.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse