Annonse

Filminfo og video

One Tree Hill - sesong 5

One Tree Hill - sesong 5

Karakter

3 
One Tree Hill har i flere år gjort stor suksess på TV-skjermen i mange land. I den 5. sesongen klarer de ikke helt å følge opp tidligere år, selv om de nok en gang levere varene på en god måte. Denne sesongen møter vi hovedpersonene fire år etter der forrige sesong avsluttet.

De forrige sesongene fulgte vi Lucas Scott (Chad Michael Murray), Nathan Scott (James Lafferty),  Haley James Scott (Bethany Joy Galeotti), Peyton Sawyer (Hilarie Burton) og Brooke Davis (Sophia Bush). Nå møter vi dem igjen fire år etter, når de har tatt steget inn i det voksne livet.Lucas bor hjemme og jobber med sin andre roman, Brooke har skapt et navn for seg selv innen motebransjen, Haley og Nathan har fått en sønn og et ekteskap som til tider er på vaklende fot, mens Peyton jobber i musikkbransjen.

Men er de egentlig der de hadde ønsket at de skulle være? Har de oppnådd det de ville på disse årene? Og hva kommer til å skje videre i fremtiden til de unge voksne?

Mange ser på One Tree Hill som en dum ”fjortisserie”, men er den egentlig bare det? Den når rett hjem til andre ungdommer som er i starten av livet. Det er nok mange usannsynlige situasjoner og lignende, men samtidig skildrer serien opp- og nedturer innen kjærligheten på en veldig god måte. Samtidig lærer den oss mye om forholdet til venner og familie.

Denne femte sesongen av serien virker litt mer tom enn de foregående sesongene, til tross for at det burde være veldig mye å lage ut av en sesong som foregår fire år etter der forrige sesong sluttet. Dessverre tilsier ikke innholdet i denne sesongen det samme.

Skuespillet er heller ikke noe å trekke særlig fram, men det har det vel heller aldri vært når det kommer til One Tree Hill. For det meste er det ganske nøytralt, med noen få gledelige glimt av stort skuespill. Dessverre kommer disse øyeblikkene litt for sjeldent til at man kan kalle skuespillet bra. Men direkte dårlig er det langt i fra.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse