Annonse

Filminfo og video

Dead of Night

Brandon Rouths gjennombrudd etter Superman Returns har latt vente på seg. Men utfra de første bildene fra Dead Of Night, hvor Routh spiller den overnaturlige etterforskeren Dylan Dog, ser det ut til at det kansje kommer nå.

Historien er basert på skrekk-tegneserien fra Tiziani Sclavi, Dylan Dog. Han er en slags marerittetterforsker... hans jobb går ut på å ta kontakt med ånder, spøkelser og monstere generelt. Sam Huntingdon spiller hans zombie sidekick Marcus. Det første bildet fra filmen ble idag lagt ut på MovieWeb.

Andre på rollelisten er Taye Diggs, Peter Stormare, Anita Briem og Kurt Angle. Kevin Munroe, fra TMNT, står for regien og filmen spilles for tiden inn i New Orleans. Så da er det vel bare å krysse fingrene for at dette kansje endelig skal være Rouths gjennombrudd, og at han slipper unna Supermanns forbannelse.


Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse