Annonse
Noen historier skulle man tro er skrevet for å filmatiseres hundrevis av ganger. Vi kan nevne Robin Hood, Jane Austen-bøker, Peter Pan, og Dr. Jekyll og Mr. Hyde, forfattet av Robert Louis Stevenson i 1886. Boken har blitt filmatisert over femti ganger, sist gang med Dougray Scott.

Nå har Keanu Reeves blitt knyttet til prosjektet som foreløpig har fått den enkle tittelen Dr. Jekyll. Manuskriptet blir for tiden skrevet ferdig av Justin Haythe (The Clearing, Revolutionary Road) og den danske filmskaperen Nicolas Winding Refn (Pusher 1-3) er i samtale med produksjonsselskapet om å ta regien.

Hva filmen skal gå ut på, om den skal følge boken tett eller (som ganske vanlig er) gå sin egen vei med små detaljer fra den originale historien, er fremdeles ikke kjent. Når filmen kommer vites heller ikke da det er veldig tidlig i prosessen.

Denne filmen skal heller ikke forveksles med Dr. Jekyll and Mr. Hyde som Guillermo del Toro har sagt han skal regissere om noen år. Denne versjonen er et stykke unna, da del Toro har mange andre obligasjoner først.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse