Annonse
Det har lenge vært usikkert om den tredje filmen fra Narnia vil bli produsert, og da Disney trakk seg tidligere i år så det dårlig ut. Men ikke lenge etterpå kunne Walden Media bekrefte at de har fått 20th Century Fox med på laget, og filmen er igjen oppe i søkelyset.

Nå er også produksjonsselskapet i kontakt med Australske myndigheter om å få spille inn filmen i Australia, da dette økonomisk sett er meget lønnsomt (de to andre filmene har blitt spilt inn i New Zealand).

Narnia: Reisen til det Ytterste Hav, som den tredje filmen skal hete, møter vi igjen Lucy og Edmund (Susan og Peter har blitt for gamle til å reise tilbake til Narnia) og Prins Caspian. De er på reise for å finne sju bortkomne grever som ble forvist fra landet under den onde kong Miraz' styre. En ny og fjerde karakter blir også introdusert i denne boken, den fæle fetteren Eustace Clarence Scrubb.

Ben Barnes (Prins Caspian), Skandar Keynes (Edmund) og Georgie Henley (Lucy) har alle bekreftet at de ønsker å delta i den tredje filmen. Men Andrew Adamson, regissøren av de to første har sagt han kun skal ta på produsentrollen i denne filmen, og gir fra seg regiansvaret til Michael Apted (Nell, The World is Not Enough).

Innspillingen av filmen starter i juli og forventes ferdig i november i år. Lanseringen er satt til 10. desember 2010.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse