Annonse
Filmen som opprinnelig er fra 1972 hadde Charles Bronson i hovedrollen. Men nå skal badass nummer en ta over rollen. The Mechanic handler om Arthur Bishop, en leiemorder som ender opp med å trene opp sønnen til en av hans ofre. Historien får selvfølgelig en liten oppdatering, og vil ta for seg tiden etter 9/11.

Foreløpig er det kun Jason Statham og regissør Simon West (Con Air, Generalens Datter, Lara Croft. Tomb Raider) som er knyttet til prosjektet, med manus av Shane Salerno (Shaft, AVPR: Requiem).

Innspillingen starter til sommeren i Louisiana og produseres av Nu Image/Millennium Films. Lansering er lagt til 15.12.2010.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse