Annonse

Filminfo og video

Run Fatboy Run

Run Fatboy Run

Karakter

4 
Dennis (Pegg) er en lubben sikkerhetsvakt i undertøysbutikk. For fem år siden forlot han kjæresten sin Libby (Newton) ved alteret. Nå innser han at han vil ha henne tilbake, men hun er med ny tilsynelatende perfekt mann, Whit (Azaria). For å overbevise henne bestemmer han seg for å stille i det samme årlige maraton som Whit. Med seg får han sin småegosentriske venn Gordon (Moran) og sin huseier (som han skylder endel husleie) Goshdashtidar (Patel) som personlige trenere.

Denne filmen er en romantisk komedie. Vanligvis hater jeg romantiske komedier, men britiske holder en høy standard (kanskje noe med kvalitet og britisk humor kontra den amerikanske) og denne er intet unntak. Simon Pegg er rimelig brilliant som protagonist som alltid i slike filmer som bla. Hot Fuzz, Shawn of the Dead. Plottet er rimelig kjent og tynt som alltid i romantiske komedier men denne filmen krydrer dette, med godt skuespill og til tider genial komikk. Ikke en overraskende film, men en særdeles morsom film. Som en romantisk komedie fungerer denne veldig godt, se denne i stedet for noe amerikansk møl.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse