Annonse
Filmen som foreløpig ikke har fått noe tittel begynner innspillingen i London nå til sommeren, og var bekreftet med Nicole Kidman i mars. Nå har derimot Kidman bestemt seg for at hun ikke lenger ønsker å delta i prosjektet.

De andre skuespillerne som har sagt ja til å være med er blant annet Antonio Banderas, Anthony Hopkins, Josh Brolin, Naomi Watts og Freida Pinto (Slumdog Millionaires).

Hvem som skal ta over rollen til Kidman er fremdeles ikke sikkert, og siden det naturlige førstevalget (Watts) allerede er med i filmen er de bare nødt til å begynne å lete.Hva denne filmen skal handle om er fremdeles ikke helt sikkert, men premieren vil være en gang ut i 2010.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse