Annonse
Cliffhanger kom i 1993 i regi av Renny Harlin, med Sylvester Stallone i hovedrollen som klatreren Gabe Walker. Filmen ble en forholdsvis stor suksess og har sin tilhengerskare.

Nå har produksjonsselskapet StudioCanal ytret ønsker om å lage en ny versjon av filmen, med innspillingsstart i 2010. Men filmen skal hverken være en oppfølger eller en nyinnspilling, men derimot en gjenopptaking av prosjektet, på samme måte som Star Trek gjorde i år.

Den nye filmen skal ikke handle om Gabe Walker, og Stallone er heller ikke knyttet til prosjektet. I stedet skal filmen dreie seg om en gjeng unge klatrere, som skal klatre i forskjellige fjell rundt om i verden. Men aller først er de nødt til å finne seg en manusforfatter.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse