Annonse
Universal Pictures har fått alle rettighetene til historien Frank Sinatra og hans musikk, og nå kommer filmen om mannen som er elsket og elsket å hate.

Den Oscar-nominerte manusforfatteren Phil Alden Robinson (Field of Dreams) skal skrive manuset basert på livet til den ikoniske artisten. Universal Pictures har lenge jobbet med prosjektet sammen med Mandalay Pictures.

"Vi har lenge drømt om å lage en film om Frank Sinatra, og Martin Scorsese er utvilsomt den perfekte visjonære regissøren til et slikt prosjekt," sier presidenten i Mandalay Pictures, Peter Guber. "Min far var en stor beundrer av talentet av de personene han jobbet med, og de som jobbet med ham beundret alltid ham," sier datteren Tina Sinatra. "For meg er det en personlig glede over å se at det er Martin Scorsese som får ansvaret for å vise frem verdenen til Frank Sinatra".

Frank Sinatra ble født i Hoboken, New Jersey i 1915. Gjennom hele sin karriere var han med på over 1400 innspillinger, fikk 31 gullplater, 10 Grammy Awards og tre spesialpriser for hans prestasjoner. Han var med i 58 filmer og har vunnet Oscar og Golden Globe.

Hvem som skal spille Frank Sinatra er derimot ikke sikkert, det har heller ikke kommet noen indikasjon på når vi kan se filmen. Scorsese er en travel mann og har fire filmer frem til 2011. Disse inkluderer Shutter Island som nå nærmer seg slutten, en film om George Harrison som foreløpig ikke har fått en offisiell tittel (premiere i 2010), Silence (premiere i 2010) og The Rise of Theodore Roosevelt (premiere i 2011).
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse