Annonse
For et par dager siden skrev vi her på Filmforumet.no om filmen Jekyll som er på vei, med Keanu Reeves i hovedrollen som Dr. Henry Jekyll, i tillegg jobber Guillermo del Toro med en innspilling av historien i løpet av de neste fem år. Nå er det også bestemt at Forest Whitaker og 50 Cent skal spille inn en versjon av filmen.

Regissør og manusforfatter Abel Ferrara har begynt å jobbe på prosjektet, som da skal ha med Forest Whitaker og 50 Cent i rollen. Produsent Luc Roeg sier i en pressemelding at "kombinasjonen av et slikt formidabelt talent både foran og bak kameraet vil gjøre denne mørke sagaen om til en moderne klassisk fortelling for alle generasjoner".

Og da er vel kanskje spørsmålet man skal stille seg.. 50 Cent? Formidabel talent som skuespiller? Hva har han røyket?

Både Jekyll med Keanu Reeves, og denne filmen som foreløpig har fått tittelen Jekyll and Hyde kommer til å ha premiere mer eller mindre samtidig, så da får vi se hvem som trekker det lengste strået.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse