Annonse
Anthony Hopkins absolutt mest kjente rolle er uten tvil som den smågale kannibalen Hannibal Lecter først i filmen Nattsvermeren i 1991, i oppfølgeren Hannibal i 2001 og forfilmen Den Røde Drage i 2002.

Dette vil bli den sjette gangen det blir laget en film om Lecter, i 1986 fikk vi filmen Manhunter hvor Brian Cox portretterte Lecter og i filmen som tok for seg Lecters oppvekst (Hannibal Rising) spilte Gaspard Ulliel rollen.

Veldig lite er kjent om denne filmen enda, eneste man vet er at Hopkins er med, og at Ridley Scott skal ha regien. Scott regisserte også Hannibal. Jodie Foster hadde også sagt ja til å gjenta rollen som Clarice Starling, men trakk seg etter hvert ut for å regissere Claire Danes i filmen Flora Plum. Det heteste tipset nå skal være Cate Blanchett.

Filmforumet.no følger selvfølgelig saken, og kommer tilbake når det er mer informasjon om den.


Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse