Annonse
Det har i mange år versert rykter om en ny Ghostbusters-film, men det er ikke før nå ryktene har fått en ordentlig oppsving da den største nøleren Bill Murray sa han kunne tenkt seg å gjenta rollen som Dr. Peter Venkman.

I et intervju med Los Angeles Time har nå Dan Akroyd sagt at realiseringen av filmen nærmer seg med stormskritt. Han sier at alle fire hovedrolleinnhaverne (Bill Murray, Harold Ramis, Ernie Hudson, samt han selv) og Sigourney Weaver alle har signert for å bli med, og han trodde de kunne starte produksjonen allerede til vinteren.

Det er fremdeles ikke sikkert hvem som skal ha regien av filmen. Akroyd innrømmet at han kunne håpe at Ivan Reitman tok på seg jobben, hvis han hadde mulighet til å ta seg fri fra sin super-produsent-rolle. Harold Ramis kunne også være et alternativ, da han har et par gode filmer bak seg som regissør.

Hva filmen skal handle om er også ukjent, men det snakkes om at de fire gamle ringrevene skal gi stafettpinnen videre til et yngre lag, og at de fire kanskje bare skal ha en liten rolle i filmen.

Så da får tiden vise..!!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse