Annonse
Vi har allerede sett det med Batman og Terminator, nå er det altså klart å få igang en ny versjon med Tomb Raider, og man skal gå mer i røttene på karakteren fremfor å få så mye action som mulig ut av et tynt manus.

Det sier seg også selv at dette kommer til å bli en film uten Angelina Jolie, da de ønsker å benytte seg av en yngre Lara Croft i denne filmen. Spekulasjonene går vilt rundt for å se om man kan finne den riktige personen, og flere navn har blitt nevnt som f.eks. Megan Fox (men dette har allerede blitt avkreftet), Summer Glau (som spilte i Terminator-serien), Rhona Mitra (som allerede har portrettert Lara Croft) og Olivia Wilde.

Produsenten Dan Lin og Warner Bros. har bekreftet at det vil komme en ny film, men det er fremdeles usikkert når filmen kommer.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse