Annonse

Filminfo og video

All Night Long

All Night Long

Karakter

2 

Neida, filmen handler egentlig ikke om Barbra Streisand, selv om det er hun som er avbildet på coveret og alt slik. Dette kommer nok mest av at fru Streisand var en av de mest populære skuespillerinnene på den tiden filmen ble spilt inn.

Dessverre (for meg) ble det allikevel lagt altfor mye vekt på henne, noe som mer eller mindre ødela filmen for meg.All Night Long handler egentlig om George Dupler som begynner filmen med et lite nervøst sammenbrudd etter at forfremmelsen han hadde sett for seg ikke kom. I stedet ble han degradert som nattsjefen for et varehus. På det private planet blir det ikke bedre da han møter konen til sin svoger, som tilfeldigvis også har en affære med George Duplers sønn Freddie.

Høres det komplisert ut?

Jeg skal love deg at det er det også. Det meste blir på en eller annen måte feil i denne filmen, men der det svikter mest er på manussiden. Skrevet av W.D. Richter, mannen bak filmer som The Invasion of the Body Snatchers og Big Trouble in Little China, er dette en film som prøver å fortelle så altfor mye på altfor kort tid. Etter å ha sett filmen får jeg følelsen av at Richter får en god idé omtrent hvert femte minutt om hvor filmen egentlig skal gå, og man endrer retning i tide og utide.

Etter som jeg har skjønt skal dette egentlig være en film skrevet for Gene Hackman, og han er også den eneste som klarer å komme ut av dette med æren delvis i behold. I rollen som sønnen Freddie møter vi Dennis Quaid, som overspiller rollen sin så altfor mye. Barbra Streisand er rett og slett helt feil i rollen som Cheryl Gibbons, og at hun er så vakker at hun tiltrekker seg en kamp mellom tre menn er for meg helt uforståelig.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse