Annonse
Filmen skal nemlig være en nyinnspilling av filmen som for alvor gjorde Buffy kjent, fra 1992 med Luke Perry og Kirsty Swanson som Buffy Summers. Produksjonen skal heller ikke involvere Joss Whedon, mannen som skapte denne rollefiguren, eller noen av skuespillerne bak TV-serien. Så hva kan man egentlig forvente seg av dette?

Det er Fran Rubel Kazui og Kaz Kazui som sitter på rettighetene nå, etter at de kjøpte dem billig av Whedon tidlig på nitti-tallet, og det er de som ønsker å få Buffy tilbake på filmlerretet. Men det er veldig tidlig i prosessen, og det er ikke funnet hverken manus, historie eller i det hele tatt et studio som ønsker å ta på seg den finansielle risikoen med en slik film.

Buffy the Vampire Slayer ble en suksess for 20th Century Fox og har fått sin egen tilhengerskare. Skulle en slik film komme så vil første prioritet være å tilfredstille denne gruppen. Slike fans har en tendens til å skape og ødelegge suksesser, alt etter som hvordan deres syn blir vedlikeholdt.

Så da får vi se hva som skjer fremover!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse