Annonse
Det har lenge vært snakk om filmatisering av denne populære TV-serien fra åttitallet, og nå begynner snøret å stramme seg. Nå er Liam Neeson i forhandlinger med produksjonsselskapet 20th Century Fox om å ta på seg rollen som Colonel John "Hannibal" Smith, spilt av George Peppard i serien.

I tillegg er Bradley Cooper også i diskusjon om å ta over rollen som Lt. Templeton "Faceman" Peck, spilt av Dirk Benedict i serien. Om disse sier ja, gjenstår enda å se, og hvem som eventuellt skal spille Captain "Howling Mad" Murdock (spilt av Dwight Schultz) og Sgt. 'B.A' Baracus (som ikoniserte Mr. T) gjenstår å se.

Bak kameraet kan filmen nå vise til ganske sterk, da brødrene Scott tar med seg sitt Scott Free produksjonsselskap, med Ridley Scott som produsent og Tony Scott som executive produsent. I tillegg skal også serieskaperen Stephen J. Cannell ha en produserende rolle sammen med Jules Daly.

Det jobbes også med manuset for tiden. Regissør Joe Carnahan og Brian Bloom finpusser nå på manuset av Skip Woods. Planen er nå at filmen skal starte innspillingen i august, med lansering i juli 2010.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse