Annonse

Filminfo og video

Ali G Box

Ali G Box

Karakter

5 
Da Europa alene virker litt lite i forhold til Ali G´s  utstrålig og underholdningsverdi er USA et naturlig valg for å videreføre Ali G-arven.

Sjelden har man vell sett en mann portrettere så mange forskjellige figurer på en så komplett måte, som Sacha Baron Cohen gjør i denne dvd boksen. Her får i tillegg til Ali G, møte både den kasakstanske tv-reporteren Borat og snart kinoaktuelle Bruno, som er en østerriksk moteguru, skal vi tro han selv. Cohen tar opp en rekke spørsmål i denne dvd boksen, alt fra politikk til kunst, og med hvilken fantastisk presentasjon! En meget underholdende Ali G intervjuer politikere og prøver seg som politiaspirant bare for å nevne noe. Den ”gatevante” britiske programlederen stiller spørsmål slik han finner det riktig og intervjuobjektene stiller velvillig opp. Her vil man finne noe for en hver smak, så lenge man verdsetter god humor og flaue situasjoner.

Det som imponerer meg mest med denne utgivelsen er hvordan det hele er satt sammen. En ryddig dvd meny gjør at du lett finner fram, om så på bakgrunn av dagsformen.  Sacha Baron Cohen er morsom, meget morsom og at han klarer å holde maska er i seg selv en meget god prestasjon. Det virker som om han lever og ånder figurene han portretterer, derfor blir det ekstra komisk da menneske han møter på også tar han såpass seriøs som de gjør.

En fantastisk utgivelse fra en ikke langt i fra genierklært mann, fra min side, fortjener ros. Det er noe spesielt med det å plutselig få et latteranfall, som i samme øyeblikk for deg til å ta hendene foran øynene i ren flauhet. Dette er absolutt en dvd samling som er verdt å ha. Enten du liker Ali G, ler av Borat eller griner av Bruno. Dette er virkelig noe jeg ikke vil være uten i min samling!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse