Annonse
Etter den enome suksessen med The Dark Knight har det egentlig bare vært et tidsspørsmål når den "tredje" filmen om Batman kommer. Men tid og stunder har gått, og fremdeles er det veldig stille fra leiren til Christopher Nolan.

Nolan gikk tidlig ut og sa at å følge opp The Dark Knight nærmest er umulig, og er et prosjekt han muligens ikke ønsker å ta på seg. I stedet begynte Nolan på et annet prosjekt, filmen Inception, som er en sci-fi-film med et budsjett på 200 millioner dollar.

Men selv om Christopher Nolan kanskje ikke er interessert, er produksjonsselskapet Warner Bros allerede i gang med å sette opp en liste over mulige regissører. Skulle filmen komme måtte vi nok vente til tidligst 2012, eller kanskje 2013 før vi igjen får se flaggermusmannen fly.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse