Annonse
Om det skulle være en stor hemmelighet eller ikke, er uvisst. Men Shia Labeuf klarte å røpe at det nå er en femte film om alles arkeologhelt på vei, og nå har produsent Frank Marshall mer eller mindre bekreftet at filmen er på skrivebordet.

Når filmen kommer er fremdeles veldig usikkert, og det hele kommer an på manuskriptet. Film fire gikk gjennom veldig mange omskrivinger før Lucas, Spielberg og Ford var fornøyde. Men Marshall sier at de veldig gjerne vil lage filmen nå, og ikke om tyve år.

Og med Harrison Fords økende alder (han blir 67 i år) sier det seg selv at man ikke kan vente for lenge, spesielt hvis Indiana skal gjøre noen "stunts":
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse