Annonse
For tiden sitter Kyle Ward og skriver på en oppfølger til Hitman, filmen fra 2007 med Timothy Olyphant som Agent 47. Filmen hadde et budsjett på 24 millioner dollar, og spilte kun inn 39 millioner dollar over hele verden. Dette har tydeligvis vært godt nok for 20th Century Fox, som nå har satt igang klargjøringen av en ny film.

Men det er fremdeles veldig tidlig i prosessen og det har ikke kommet noen informasjon om hva filmen skal handle om, hvem som skal regissere og ikke minst om Olyphant skal gjenta rollen som Agent 47.

Selv håper jeg de klarer å finne en bedre Agent 47 enn Timothy Olyphant. Ikke noe galt med ham, og kan være en dyktig skuespiller, men som denne leiemorderen passet han rett og slett ikke inn. Selv kunne jeg tenkt meg Jason Statham i hovedrollen.. eller kanskje du har et bedre forslag?
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse