Annonse
Det første spørsmålet mange kanskje kan spørre seg er? Hva skal en film om Facebook handle om? Snakker vi om en thriller om identitetstyveri og mord? Blir det en nyinnspilling av filmen The Net med Sandra Bullock, bare med facebook i stedet? Får vi en film som "Dude, Where's My Car?", bare at det er "Dude, Where's My Update?" i stedet?

Neida, det er ikke noe slik det er snakk om. I stedet vil filmen mest sannsynlig omhandle skaperen bak Facebook. Mark Zuckerberg startet i 2004 kodingen av det som etter hvert skulle bli Facebook, først var det kun for universitetene i USA, så kun for amerikanerne, men nå er det verdens mest kjente internettportal. Zuckerberg har blitt mangemilliardær siden den gang og er verdens yngste person på Forbes 400 liste over verdens rikeste personer.

Manuset skrives for tiden av Aaron Sorkin (Et Spørsmål om Ære, Charlie Wilson's War og tv-serien The West Wing), og nå har David Fincher (Se7en, Fight Club og Den fantastiske historien om Benjamin Button) sagt seg interessert i å regissere filmen. Filmen er planlagt at skal produseres av Trigger Street, som er produksjonsselskapet til Kevin Spacey.

Meningen er at filmen skal starte innspillingen senere i år og med premiere en gang i 2010.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse