Annonse
Fawcett har kjempet mot tarmkreft siden 2006 og har ligget på et sykehus i hjembyen Los Angeles de to siste ukene, ifølge People.

- Hun viste tegn til bedring i forrige uke og skulle egentlig skrives ut - men ting endret seg, sa Peoples kilde da.  Tilstanden forverret seg etter at kreften skal ha spredd seg til leveren.

Fawcett ble født og vokste opp i Corpus Christi i Texas. Foreldrene het James William Fawcett og Pauline Alice Evans. Hun var den yngste av to døtre. Storesøsteren, Diane, døde i 1988 av lungekreft. Som barn viste hun stort talent for idrett, noe faren oppmuntret. Hun ble oppdradd som romersk-katolsk kristen.

Opp igjennom årene har hun spilt i en lang rekke TV-serier og filmer, blant annet Murder on Flight 502 (1975), Harry O (1974-1976), The Girl Who Came Gift-Wrapped (1974), The Great American Beauty Contest (1973). Den serien som hun trolig er mest kjent for er Charlies Angels hvor hun spilte fra 1976 til 1977. Etter det fikk hun sparken - men dro inn astronomiske summer på gjesteopptredener seinere.

Fawcett ble tilbudt en cameorolle i nyinnspillingen av Charlies Angels i 2000, men forhandlingene falt i grus da hun insisterte på å ha stemmen til den nye Charlie.

Den siste spillefilmen hun spilte i var komedien The Cookout i 2004, og nå siste en dokumentar om henne som ble sendt på TV i USA for få uker siden.

Farrahh Fawcett på IMDB
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse