Annonse
Torsdag kveld, norsk tid, ble det meldt at Michael Jackson var blitt kjørt til sykehus med hjertestans. En tid senere kunne flere medier, bl.a. CNN bekrefte at den store stjernen var død.

Michael Jackson jobbet for tiden med sin comeback-/avskjedsturne for å runde av en lang og eventyrlig karriere.

I tillegg til å være et stort musikalsk og dansetalent har han også spilt i flere filmer. Blandt annet filmen Thriller som er knyttet opp mot Jacksons album med samme navn. Albumet Thriller er det mest selgende album gjennom tidene.

Han har også hatt roller som kan sees som gjesteroller i Men In Black II og i The Simpsons.

De siste årene har Jackson vært igjennom mange skandaler, blant annet den mye omtalte rettsaken hvor han til sist ble frikjent.

Personer nære til Michael Jackson kunne fortelle at han tilsynelatende virket i god form den siste tiden, og så frem til å ta fatt på de planlagte konsertene.

Den store stjernens død kommer som et sjokk på en enorm masse av fans verden rundt, og folk samler seg i enorme mengder ved hans hjem og ved sykehuset han ble innlagt for å vise sin medfølelse.

Nok et ikon har vandret inn i historien.

>> Thriller på Youtube
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse