Annonse
The Goonies er en liten gjeng guttunger som finner et skattekart gjemt på loftet. De bestemmer seg for å utforske dette, og starter jakten etter skatten til "Enøyde Willy". Men veien dit er ikke alltid enkel, spesielt med tanke på at inngangen til gruven er rett under skjulestedet til den fryktløse Fratelli-familien.

Les vår omtale av filmen her

Og det er ikke bare Chris Columbus som har åpnet for dette, men også Richard Donner som regisserte den første filmen i 1985, samt Joe Pantoliano som spilte en av skurkene i filmen.

En oppfølger til denne filmen har vært et samtaleemne en god stund nå, og nå kan det se ut som det endelig er noen rørelser i leiren. Målet til Columbus er å få samlet alle de originale skuespillerne til å gjenskape sine roller, bare da i en voksen versjon. Og at det da er deres barn som har blitt de nye Goonies.

Men alt dette er i et veldig tidlig stadie enda, men målet var allikevel satt til at man skulle kunne gi ut filmen til dens 25-års jubileum.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse