Annonse
Det har ofte blitt sagt at alle som er noe innen britisk film har en eller annen gang vært involvert i en av Harry Potter-filmene. Listen begynner å bli lang med navn som Richard Harris, Gary Oldman, Brendan Gleeson, Maggie Smith, Jason Isaacs, Michael Gambon, Imelda Staunton, Alan Rickman, Emma Thompson, Helena Bonham Carter, John Cleese, Julie Walters, Kenneth Branagh, Ralph Fiennes, Jim Broadbent, og mange mange flere.

Men det er allikevel noen få navn som mangler, og nå har et av disse navnene kommet opp. Bill Nighy har en rekke fantastiske rolleprestasjoner bak seg og er en mester i sin timing i de komediske rollene (må innrømme jeg syntes han er fantastisk bra i Love Actually).

Nå har Nighy selv sagt at han skal være med i de to siste filmene, basert på den syvende boken om Harry Potter, med tittelen Dødstalismanene (eller The Deathly Hallows på engelsk). Hvilken rolle han skal spille er fremdeles veldig usikkert, da Nighy innrømmer at han egentlig ikke burde ha sagt at han har en rolle i filmen i det hele tatt. Men han kan bekrefte at det er en av de gode.

Ryktene skal derimot ha det til at Bill Nighy skal portrettere Rufus Grimst (Rufus Scrimgeour på engelsk). Dette fordi det var meningen at Nighy skulle portrettere Grimst allerede i den kommende Halvblodsprins-filmen, men karakteren ble skrevet ut av manuset etter hvert.

Grimst har en ganske liten rolle i den syvende boken, så da får vi se hvordan filmskaperne eventuellt løser dette.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse