Annonse

Filminfo og video

Bedtime Stories

Bedtime Stories

Karakter

4 
Har du noen gang fortalt en godnatthistorie basert på egen fri fantasi? De fleste har en eller annen gang gjort det. Men har godnatthistorien din blitt virkelig dagen etter? Dette er noe Skeeter Bronson plutselig opplever.

Da han skal passe sin søsters barn, forteller han en historie delvis basert på sitt eget liv. Og da barna begynner å dra inn sin egen vri på historien, blir dette virkelighet neste dag. Bronson finner selvfølgelig ut dette, og prøver å utnytte dette til sitt eget beste.

Dette går jo selvfølgelig ikke helt som planlagt, men uten å avsløre for mye kan jeg si at det ender forholdsvis godt allikevel (det er jo tross alt en Disney-film).

Historien bak denne filmen er basert på en manus av Matt Lopez og Tim Herlihy. Sistnevnte har vært en fast manusforfatter på mange av Adam Sandlers filmer, og vet godt hvordan han skal utnytte Sandlers beste side. Og dette gjenspeiler seg ganske godt i filmen.

Heldigvis klarer regissør Adam Shankman å kontrollere Sandler såpass mye, slik at folk som ikke er Adam Sandler-fan også har mulighet til å se filmen. Og med seg på laget har de fått gode skuespillere som Guy Pearce, Keri Russell, Russell Brand, Richard Griffiths, Jonathan Pryce og Courteney Cox. Og skuespillerne samarbeider godt gjennom hele filmen.

En annen ting er jo at denne filmen nok er tilpasset en litt yngre generasjon, i forhold til Sandlers tidligere filmer. De "obskøne" vitsene er ikke tilstedeværende, i stedet er det mer barnslig humor.

Skal man da bruke opp 95 minutter på å se denne filmen? Det er kanskje ikke den viktigste filmen vi får servert, men historien er morsom og humoren sitter godt. Bare husk å se den for hva den er, og ikke legg for mye opp i det.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse