Annonse
Besøker du www.Filmforumet.no via mobilen vil du komme direkte inn på vår mobilversjon. Avhengig om du bruker iPhone eller en annen modell, så vil du bli sendt til en tilpasset versjon.

Her finner du en forenklet utgave av vår nettside med de siste saker fra forsiden. Du kan også gå direkte til filmomtaler, artikler eller vår Bok til Film-serie. Er du på jakt etter noe spesielt kan du bruke søkefunksjonen i toppen og få treff i artikler, filmbasen og personbasen.

I artiklene vil det flere steder være linker til omtalte skuespillere. Disse kommer frem som linker som på hovedsiden. Går du inn på disse vil du få opp informasjon om den aktuelle personen sammen med linker til artikler hvor navnet er nevnt.

Er du inne på en filmomtale vil du i bunnen finne link til filmen i vår filmbase, og her vil du også finne linker til andre artikler vedrørende den filmen.

På iPhone-utgaven er det i tillegg tilrettelagt for å skrive artikkelkommentarer. For å gjøre dette må du på forhånd være registrert i forumet. Da er det bare til å klikke på "Skriv kommentar" under hver artikkel, og logge inn.

For å komme til våre mobilsider taster du bare inn www.filmforumet.no i mobilens nettleser, eller subdomenet mob.filmforumet.no. Bruker du iPhone kan du gå til www.filmforumet.no/iphone.

Nettsiden er satt for å kjenne igjen om du kommer inn via vanlig nettleser eller via mobilen.

Skulle du finne feil ved tjenesten, så nøl ikke med å kontakte oss, så skal vi korrigere etter beste evne så raskt vi klarer!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse