Annonse
Donald Duck - 75-års Jubileumsutgave

Karakter

4 
Alle har vi et forhold til Donald Duck, og de fleste har på en eller annen tidspunkt lest et blad hvor verdens mest kjente and har vært med i. Nå feirer Donald 75 år, og Disney kommer med en jubileumsutgave med noen av historiene Donald har vært med i.

Blant disse er "Den kloke lille høna" som er Donalds debut på filmlerretet. Allerede her blir vi vitne til det temperamentet som Donald har blitt så altfor kjent for i alle disse årene. Og som oftest i de fleste historier som Donald er med i så går det heller dårlig, som i de tre episodene hvor han kjemper mot Snipp og Snapp.

Noen av disse episodene hadde jeg tidligere sett, men det var også noen som var helt nye. Blant annet var det interessant å se hvordan Donald har forandret seg opp gjennom årene, fra slik han så ut i "Den kloke lille høna", til figuren vi er blitt mer kjent med i senere tid.

Totalt blir vi servert 10 episoder som gir oss 71 minutter med moro. Jeg kan allikevel ikke unngå å føle meg litt snytt, og savner mye mer. Med tanke på at det er hele 75 år, så syntes jeg det burde ha vært flere episoder med, og 71 minutter er ikke mye å skryte av. De episodene som er med er alle veldig bra, men jeg syntes allikevel det er for lite.

Det ville ikke være noe problem å kjøpe denne dvd'en, ungene ville garantert elsket den og de ville ha ledd i kor til Donalds problemer. Men for meg blir det litt for lite, og det gjør at jeg ikke klarer å like denne utgivelsen så godt som jeg kanskje burde gjøre. Kanskje man kan få en fantastisk dvd-serie av Donalds mange filmer etter hvert?
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse