Annonse
Det har lenge vært klart at det skal komme en fjerde film i serien om Kaptein Jack Sparrow. Nå har produksjonssjefen ved Disney, Oren Aviv, bekreftet at Pirates of the Caribbean 4 skal spilles inn i april og mai 2010.

Det er ikke knyttet til noen regissør ved dette prosjektet, etter at Gore Verbinski sa han ikke var interessert i å være med på denne. Heller ikke Orlando Bloom eller Keira Knightley har uttrykket ønske om å være med, så hva vil man egentlig få i den fjerde filmen?

Ryktene sier at Disney ønsker å starte en "ny" og litt lettere serie, med hovedfokus på Jack Sparrow. Aviv bekreftet dette i intervjuet: "Det er viktig for meg at vi kutter litt ned på denne filmen, fordi vi kan ikke bli større. De siste filmene ble veldig kompliserte. Jeg ønsker å starte hele serien på nytt og komme tilbake til essensen, nemlig karakterene. Det er viktig at historien blir riktig".

Filmen skal etter planene ha premiere i 2012, så da får vi se hva som skjer
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse